Night at the Museum 2 - Battle of the Smithsonian

Wednesday, May 27, 2009

Today was kinda lame,bosan tak tau nak buat apa.
so to fill our free time, aku ajak housemate aku Qubis
pergi tengok movie dkt Melaka Mall. which is like
10 mins away from our house.dekat je kan!

Qubis insist nak tengok Terminator, tapi aku taknak!
aku nak tengok something yg boleh crack my mind,
then laugh out loud the whole night.so at last, tgk jgk la
night at the museum ni. aku excited sangat sebab
masa 1st movie ni, aku sgt enjoy.ketawa tak ingat.

Too bad,the first 10 mins je aku dah bosan.
cerita ni sumpah bosan gila.tention aku!Qubis lagi duk complain!
sampai aku tertidur kot dalam panggung tadi!sangat la lame
lawak2 yg dia buat dan unlogical tahap melampau!tention aku!!
for me personally, the movie was ok je la. i give 2.5/5 stars.
what the duck? sorry Qubis.














15 comments:

Muhammad Faris said...

u siap tertido? gahaaha i pn penah doww cz i get 2 bored, oh tgok Johnny Depp yg musical barber fleet street apa ntah. haha bosan gila!

bt the 1st movie mmg best kan? wat a dissapointment.heh

tu lah u shud've agreed to Qubis idea! tgok terminator lg bole 'crack ur mind' more than one way tau! gehaha

-nick yg 19 years young- >.<"

Israq said...

senang menunggu termintaor!
so far startrek pling best! :)

M39AT said...

Muahaha...
Aku tgk ntuk gelak je...
Malas nak komen sgt...
Apa2 pun tunggu transformers 2 ^^

Ni wajib tgk PANGGUNG ntuk kepuasan VIEW XDD

syafiq duckie said...

@ nick, yes i do.cer ni lame gila.i enjoy the first one.but yg ni mmg sgt la tak best ok!

tp yg barber fleet street tu best la.haha.i beli dvd tgk 10 kali baru habis!hahahaha.

tu la,today qubis pergi tgk dgn dia punya others friend.i tinggal.hahaha.

syafiq duckie said...

@israq, best ke startrek?mcm tak je.hahaha.not a big fan of that.

tp yeah!terminator kena tgk!

syafiq duckie said...
This comment has been removed by the author.
syafiq duckie said...

@M39AT, haha cer tu sgt bosan sampai tertidur!

mmg tunggu transformers pun.filem wajib tonton of the year!

anisizatyA.J said...

hahha..i thought i je rse NATM 2 bosan...hi geng *high 5*

syafiq duckie said...

haah anis!mmg sgt bosan pun!tention je i tgk cer ni!high 5!

dila john said...

so dy mmg la awin yg ak kenal...
hoho...

kem salam kt dy ye,
ckp ngn dy,
kwn intan zawanah kem slm..
thx..

ngee ~ ~ ~

syafiq duckie said...

Ok insyallah!akan ku smpaikan!=D

M39AT said...

Hehehe...
Agak la kalo tgk ikut demand aku ni mmg bosan ^^

Aksi dia agak boring...
Huhuhu...

syafiq duckie said...

@ M39AT,
haha ye la mmg sgt bosan!

in said...

aku pon tetido gak doe tgk cter nih

syafiq duckie said...

tau takpa inn!gila bosan kan.hahaha.