Gila jalan - shopping @ DP

Wednesday, May 27, 2009

Location: Dataran Pahlawan
Day/Date: Tuesday, 23/05/09
Time: 5pm - 11pm

1st June ni aku start praktikal/internship dkt
Park Royal Hotel, Bukit Bintang.Sangat la
excited tp nervous at the same time.hari2 la korang
tgk muka aku kat Bukit Bintang tu nanti(lame).
So waktu kerja isnin-jumaat,9am-5pm, sabtu half day!

Sbb aku takda bnyk baju formal nak bawak pergi kerja
nanti, so aku ajak la Julie dgn Azwin teman aku shopping!
yeay!habis je exam smlm, terus pergi Dataran Pahlawan.
End of the day dapat la jugak beli baju kemeja 3 helai,
pants sehelai,belt,kasut,sweater! tapi tak cukup tu,
next time dah ada duit, nak beli lagi. quack quack!
so wish me luck yea for my internship.










6 comments:

Israq said...

GILE MEMBELI!

M39AT said...

Whoa...
BLANJE!!!

Huhuhu...

^___^

syafiq duckie said...

@ israq, bkn shopaholic yea.keperluan!=D

syafiq duckie said...

@ M39AT, haha nak makan pun takda duit dah ni!=/

dila john said...

nak tanya itu awin,
dulu dia dok johor ker?

i think i knew her,
maybe she's not...

hoho ~ ~ ~

syafiq duckie said...

@dila, haah mmg dia bdk johor pun dulu!nw dah ddk melaka=D